Mi az a PizzaPONT?

Pizza Klub tagként többféleképpen is szerezhetsz nálunk pizzára beváltható pontokat. Ennek leggyakoribb módja az online rendelés. Ilyenkor ugyanis, függetlenül attól, hogy akcióban veszel részt, vagy akár csak egy salátát rendelsz, a rendelésed után jóváírjuk számodra az adott termék után járó PizzaPONTot. A jóváírás pontos összegét minden termékünk rendelésekor a termék képén vagy az információk alatt láthatod.
 

További pontok szerzéséhez érdemes kitöltened a rendelés után járó kérdőívünket, ugyanis ennek kitöltésével 25 PizzaPONTot szerzel. Your Pizza webalkalmazásunkkal megoszthatod a Facebook-on ismerőseiddel az általad összeállított pizzát, melynek megosztását 50 PizzaPONTtal jutalmazzuk.

 

Az egyéb, alkalmankénti pontszerző lehetőségekről pedig mindig észrevehetően tájékoztatunk.
 

A pontjóváírás a rendelést követő 24 órán belül történik.A PizzaPONTok felhasználása

Az összegyűlt pontokkal az on-line rendelésed egy részét vagy akár egészét is kifizetheted. Beváltáskor 1 PONT = 1 Ft. Arra viszont figyelned kell, hogy csak akkor tudsz pontokat beváltani, ha a pontjaid értéke meghaladja a rendelésedben szereplő legolcsóbb pizza árát. A PizzaPONTok érvényességi ideje 180 nap.

A pontokkal való fizetési szándék megjelölésére az on-line rendelés legutolsó fázisában van lehetőség. Mivel kedvezményeink nem összevonhatóak, ezért a pontokat csak teljes áru pizza rendelésekor tudod felhasználni. Ha elegendő ponttal rendelkezel, akkor weboldalunk automatikusan jelzi számodra, hogy lehetőséged van akár pontokkal is fizetni. Így tudod őket egy egyszerű kattintással beváltani…