Kedves Vendégeink!
 
Szeretettel várjuk Önöket a soproni vasútállomás közelében, a Mátyás Király utca 34. szám alatt található éttermünkbe, amely 1989 óta fogadja családias, meghitt környezetben az oda betérő vendégeket. A bensőséges hangulatot a képgaléria - Szénási Ferenc állandó grafikai kiállítása – is emeli.

Éttermünkben hétfőtől szombatig, 9-23 óráig vasárnap és ünnepnapokon 10-23 óráig kínálunk ételeket, italokat vendégeink számára.

Ételválasztékunk jelentős részét a pizza képezi, mely több, mint 13 éve került az étlapra. Pizzáinkat 3 különböző méretben, valamint 36 fajta ízben kínáljuk, de egyéni igény szerint is összeállítjuk a rendelkezésre álló feltétekből.

Szakácsaink a legkiválóbb alapanyagokból készítik el a kedvenc pizzát, illetve a többi olasz ételkülönlegességet, spagettit, lasagne-t, stb… Kínálatunkban a tésztaféléken kívül levesek, frissen sültek vegetáriánus ételek és desszertek is szerepelnek.

Hogy vendégeink kedvében járjunk, minden hónapban új AKCIÓKKAL készülünk. Szendvicsek és hidegtálak készítését is vállaljuk igény szerint, előzetes megbeszélés alapján.

Italválasztékunk széleskörű, melyben nemcsak a sörök, borok és az ismertebb égetett szeszes italok találhatóak meg, hanem különleges magyar pálinkák is. PIAZZA D’ORO kávébók készült kávékülönlegességeink mellett forró csokoládét is kínálunk többféle ízesítésben.

Étlapválasztékunkat (950 Ft feletti rendelés esetén) házhoz is rendelheti – Sopron területén ingyenes kiszállítással - minden nap 10:30 órától 22:20 óráig. A házhozszállítás időtartama függ a napszaktól és a rendelések számától. A Sopron területén kívüli kiszállításról mindenképp érdeklődjön üzletünkben, mert vállalásunkat számos tényező befolyásolhatja.

A megrendelés leadható telefonon a +36-99/320-063-as telefonszámon, illetve itt az oldalunkon az étlap – online rendelés menüpontban. Elfogadjuk a különböző hideg és meleg étkezési utalványokat, bankkártyát és a SZÉP kártyákat. Házhoz szállításnál, előre jelzett igény esetén, bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Tavasztól őszig a teraszon is elfogyaszthatják a kiválasztott ételt és italt.

Tekintse meg üzletünkről készült galériánkat!Legyen Szerencsénk!


Tekintse meg ízelítőnket Szénási Ferenc üzletünkben található képgalériájáról a következő linken, melyet erre a képre kattintva érhet el: